VÁNOČNÍ MENU

23.12.
2016

Přejeme Vám krásné vánoční svátky plné míru, klidu, pohody a lásky :)

Akce

VÁNOČNÍ MENU

23.12.
2016

Přejeme Vám krásné vánoční svátky plné míru, klidu, pohody a lásky :)

Akce

VÍKEND S BYLINKAMI

16.12.
2016

Nechte provonět svůj víkend bylinkami a naladit se tak na příjemnou adventní atmosféru. 

Akce

VÍKEND Z LUŠTĚNIN A OBILOVIN

9.12.
2016

Luštěniny nás nabízejí životní energií! a proto jim věnujeme tento víkend. 
Luštěniny jsou bohatým zdrojem rostlinných bílkovin, tvoří tedy důležitou stavební jednotku svalů. Když luštěniny kombinujeme s obilninami, zvyšujeme využitelnou hodnotu bílkoviny na úroveň bílkoviny živočišné. Vědecké výzkumy potvrdily, že rostlinná bílkovina rovněž přispívá ke snížení krevního tlaku a cholesterolu. Luštěniny obsahují velké množství rozpustné vlákniny, což je úžasná potrava pro střevní mikroflóru. Luštěniny vlastně posilují celý organismus…

Akce

SÝROVÝ VÍKEND

2.12.
2016

Za každým sýrem se skrývá louka s jinak zelenou trávou pod jiným nebem.“

Sýr se snad kromě Japonska a Číny vyrábí a konzumuje takřka na celém světě. Vyrábí se z nejrůznějších druhů mléka – v západním světě převážně z kravského, kozího, ovčího a v menší míře buvolího. V jiných částech světa se pro jeho výrobu využívá ještě mléko samic dalších domácích zvířat, jako jsou koně, osli, sobi, jaci, zebu, velbloudi nebo dromedáři.

My zůstaneme v evropských končinách a popřejeme Vám dobrou chuť :)

Akce

Akce

VÁNOČNÍ MENU

23.12.
2016

Přejeme Vám krásné vánoční svátky plné míru, klidu, pohody a lásky :)


VÁNOČNÍ MENU

23.12.
2016

Přejeme Vám krásné vánoční svátky plné míru, klidu, pohody a lásky :)


VÍKEND S BYLINKAMI

16.12.
2016

Nechte provonět svůj víkend bylinkami a naladit se tak na příjemnou adventní atmosféru. 


VÍKEND Z LUŠTĚNIN A OBILOVIN

9.12.
2016

Luštěniny nás nabízejí životní energií! a proto jim věnujeme tento víkend. 
Luštěniny jsou bohatým zdrojem rostlinných bílkovin, tvoří tedy důležitou stavební jednotku svalů. Když luštěniny kombinujeme s obilninami, zvyšujeme využitelnou hodnotu bílkoviny na úroveň bílkoviny živočišné. Vědecké výzkumy potvrdily, že rostlinná bílkovina rovněž přispívá ke snížení krevního tlaku a cholesterolu. Luštěniny obsahují velké množství rozpustné vlákniny, což je úžasná potrava pro střevní mikroflóru. Luštěniny vlastně posilují celý organismus…


SÝROVÝ VÍKEND

2.12.
2016

Za každým sýrem se skrývá louka s jinak zelenou trávou pod jiným nebem.“

Sýr se snad kromě Japonska a Číny vyrábí a konzumuje takřka na celém světě. Vyrábí se z nejrůznějších druhů mléka – v západním světě převážně z kravského, kozího, ovčího a v menší míře buvolího. V jiných částech světa se pro jeho výrobu využívá ještě mléko samic dalších domácích zvířat, jako jsou koně, osli, sobi, jaci, zebu, velbloudi nebo dromedáři.

My zůstaneme v evropských končinách a popřejeme Vám dobrou chuť :)


BRAMBOROVÝ VÍKEND

25.11.
2016

Pro tento víkend jsme připravili menu z brambor, přejeme Vám dobrou chuť!


PODMOŘSKÝ VÍKEND

17.11.
2016

Po minulém husím víkendu tento trochu odlehčíme a zavedeme Vás do podmořského světa. Přejeme Vám dobrou chuť.


SVATOMARTINSKÉ HODY

11.11.
2016

Svatomartinské hody se svým Svatomartinskýn vínem, pečenou husičkou, zelíčkem a bramborovými lokšemi se stali U Černínů již tak oblíbenými, že restaurace samotná praská ve švech a 12. 11. od 20,00 zahraje naše oblíbená kapela Próteus. Tak si nezapomeňte na tyto akce včas rezervovat místa.


VÍKEND Z ČERVENÉ ŘEPY

4.11.
2016

Pro tento víkend jsme pro Vás připravili pokrmy z červené řepy, další podzimní suroviny, kterou bychom neměli opomíjet. A proč? 
Protože červená řepa je léčivý zázrak! Potlačuje viry a bakterie, zlepšuje zrak, má pozitivní vliv na pleť, vlasy i nehty, posiluje imunitní systém a mnoho a mnoho dalšího..


ZVĚŘINOVÝ VÍKEND

28.10.
2016

V tento sváteční víkend jsme Vám připravili pár zvěřinových lahůdek. Dobrou chuť.





© Copyright 2010 Restaurace U Černínů | Tvorba WWW stránek | [Admin]